Uw zoekresultaten

HET VERKOOPTRAJECT

Wij komen langs voor advies. Inspecteren de woning, bepalen samen de vraagprijs en de juiste verkoopstrategie. Professionele fotografie en aandacht voor een optimale presentatie. Met tips over eventueel te verrichten werkzaamheden en verkoopstyling maken wij je woning verkoop klaar. Wij gaan voor het beste resultaat en zo ook bij de onderhandelingen. Snel en efficiënt schakelen met een team van sterke professionals.

Bij Steenhuisen Makelaardij weten wij van aanpakken en kennen geen 9 – 5 mentaliteit. Persoonlijke aanpak, oog voor detail, originaliteit en jouw belangen staan bij ons voorop.

Ben je verkocht? Of wil je meer weten over ons verkooptraject? Bel dan direct voor een gesprek!

GRATIS WAARDEBEPALING

Heb je voornemens om je woning te verkopen? Dan biedt Steenhuisen Makelaardij gratis en vrijblijvend een waardebepaling van je woning en een passend verkoopadvies.

Aan de hand van de opname van je woning en een marktanalyse, wordt de huidige waarde van je woning bepaalt. Besluit je om met Steenhuisen Makelaardij te verkopen, dan ben je verzekerd van begeleiding op maat. Wij zijn deskundig, betrokken, denken met je mee en bieden een persoonlijke aanpak. Wij komen graag langs voor een kennismaking.

Met tips over eventueel te verrichten werkzaamheden en onze inbegrepen service van professionele schoonmaak en verkoopstyling maken wij je woning verkoopklaar.

VRAGEN? BENADER ONS

Vergelijk aanbiedingen