Uw zoekresultaten

WIE ZIJN WIJ

Het bieden van persoonlijke service van begin tot het eind. Dat is één van de redenen waarom ik Steenhuisen Makelaardij heb opgericht. Twee jaar na het behalen van mijn studie bedrijfseconomie heb ik ontdekt dat mijn passie ligt binnen het werkgebied van de makelaardij.
Ik heb mijn diploma behaald, een aantal jaren ervaring opgedaan en sta ingeschreven als KRMT (Kandidaat Register Makelaar Taxateur).
Geboren op Aruba maar Rotterdam is inmiddels alweer 20 jaar mijn thuishaven, ik ken de stad dan ook op mijn duimpje.

Bent u nieuwsgierig geworden naar wat wij voor u kunnen betekenen? Of wilt u meer over ons weten? U kunt altijd contact opnemen voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek. Bel of whats app naar 06 38206565 of stuur een e-mail naar info@steenhuisenmakelaardij.nl

ONZE MISSIE

We vinden het zeer belangrijk dat u na de verkoop of aankoop van uw huis tevreden bent over het verloop van de procedure. We streven ernaar om op een efficiënte manier maatwerk te leveren voor iedereen. We zullen alles uit de kast halen om tot het beste resultaat te komen. Steenhuisen Makelaardij is zeer actief op het gebied van social media, maar ook het laten maken van uitgebreide videopresentaties, plattegronden of een interieuradvies behoren tot de mogelijkheden.

Een no nonsense aanpak, een flexibele instelling en een moderne kijk op de aankoop en/ of verkoop van uw huis. Dit vindt u bij Steenhuisen Makelaardij.

ONZE VISIE

Een heldere communicatie en goede samenwerking zien we als een van de belangrijkste bouwstenen van onze werkwijze. We vinden het belangrijk dat de klant op de hoogte is van alle zaken en de vooruitgang. Daarom bieden we ook inzage in het complete verloop van het proces. Waar nodig, zoeken we altijd een passende oplossing én staan we volledig open voor suggesties en ideeën van uw kant.

Vergelijk aanbiedingen