Uw zoekresultaten

AANKOOP

Er komt veel kijken bij het kopen van een woning. Er spelen vragen bij je op, zoals: wat kan ik kopen voor mijn budget? Waar moet ik op letten bij een bezichtiging? Hoe zit het met bestemmingsplannen? Droomwoning gevonden, wat bied ik dan?

Vooral in deze tijden kan aankoop zonder professional lastig zijn door het geringe aanbod, woningen die in een korter tijdsbestek worden verkocht en het flink afnemende aanbod van te koop staande woningen. Per woning zijn er veel gegadigden. Hoe maak je het beste kans op het vinden van je ideale koopwoning? Wij helpen jou daar graag bij!

Goed voorbereidt de aankoop van jouw droomwoning realiseren door professionele en persoonlijke begeleiding tijdens het gehele aankoopproces. Een optimale klantbeleving: wij nemen werk uit handen, bieden een persoonlijke benadering, deskundigheid, ervaring, objectiviteit, snel schakelen én scherp onderhandelen. Jouw belangen worden behartigd en staan bij ons voorop.

In een kennismakingsgesprek zullen wij jouw woonwensen bespreken en onze werkwijze uitleggen. Is je maximale hypotheek nog onbekend? Daar kunnen wij bij helpen. Wij werken samen met een hypotheekadviseur die jouw maximale hypotheek kan berekenen.

Aan de hand van je woonwensen en eisen gaan wij op zoek. Wij zijn goed op de hoogte van de lokale woningmarkt, weten wat er te koop is en welke huizen op korte termijn in de verkoop komen. Daarbij hebben wij een eigen netwerk waarin wij ook zoeken. In deze dynamische huizenmarkt is het belangrijk om snel een bezichtiging in te plannen. Wij maken de afspraak met de verkopend makelaar en begeleiden je tijdens de bezichtiging.

Als huizenkoper kan het voorkomen dat je door een roze bril naar een woning kijkt, waarbij de kans groot is dat belangrijke zaken over het hoofd worden gezien: informatie over de bestemmingsplannen, verborgen gebreken en andere belangrijke zaken. Wij zullen hiervoor waken. Wij zijn scherp, alert, eerlijk over gebreken en geven een objectieve mening.

De makelaar kijkt of er geen bijzonderheden zijn en geeft een inschatting van de reële marktwaarde. Deze waardebepaling is cruciaal in de onderhandelingen over de vraagprijs.  Door vooronderzoek, kennis van de markt en ervaring zullen wij de juiste prijs in samenspraak met jou bieden. De onderhandelingen zullen sterk en objectief worden gedaan.

Bod aangenomen. Gefeliciteerd!… Maar er moeten nog wel wat zaken afgehandeld worden. De aankoopmakelaar controleert de concept koopovereenkomst. Het koopcontract neemt de makelaar met je door en legt alle juridische termen en bepalingen in heldere taal voor je uit. Bouwkundig onderzoek nodig, taxateur of notaris? Wij hebben de juiste contacten.

De eigendomsoverdracht vindt plaats bij de notaris. Voorafgaand aan de eigendomsoverdracht vindt een eindinspectie plaats van de woning met de aankoopmakelaar.

Bij de notaris wordt de transportakte doorgenomen. Klopt alles? Dan plaats je jouw handtekening en mag je je de nieuwe eigenaar noemen van jouw droomwoning! Sluit dit aan bij wat je zoekt en wil je meer informatie? Maak vrijblijvend een afspraak.

VRAGEN? BENADER ONS

Vergelijk aanbiedingen